Zwemmen en Maria
Door: Jeroen
14 Augustus 2014 | België, Goetsenhoven
Enfin, we legden ons maar neer bij de feiten. Op naar Tienen voor een wakkere plons in het water. De eerste keer dat we samen gingen zwemmen sinds 9 maanden. Dat noem ik nou nog eens werken aan de relatie. :-)
Anne vond het reuzegaaf. Ze hees zich in een band en we mochten haar eigenlijk niet meer vasthouden. Bijna twee uur lang vloog ze door het water. De enige keer dat ze er even uit was, was het moment dat ze samen met mamma even ging kijken hoe pappa baantjes trok. Inderdaad pap, baantjes! Ik blijf in vorm. Jij ook stiekem geoefend?
Na het zwembad even naar de Carrefour om stokbrood en avondeten te halen. Niet dat we nou met beleid met ons geld omgaan. Het is meer verdeling van gelden. Wat je niet uitgeeft aan eten, kan je wel uitgeven op een brocante.
Eerst hebben we overigens nog wel even bijgeslapen. Maar daarna...op naar de kringloop. Oh, oh, oh....wat hebben we toch leuke spullen ingeslagen. Vast met winst te verkopen. Hahaha, en anders gewoon weer ergens in huis. We waren vandaag wel op de gelovige tour....een Jezus-beeld uit de kerk, een Maria-beeld. Tja, zo zijn we opgevoed he. Amen!
Nu zijn we weer ' thuis'. Nathalie dekt de tafel en pakt alvast heerlijke biertjes. Een Rosdel. In stijl met de rest van het huis...biologisch gebrouwen. De geur is zalig. De schuimkraag mooi. Dus ik neem even een teugje.
Het is overigens prachtig om te zien hoe Anne een dame wordt. Ze babbelt, danst, zwemt en weet heel goed wat ze zelf wil. Zo wilde ze dus pannenkoek vanavond. En eten we pannenkoek.
We hopen op een mooie avond. En een fijne nachtrust. En anders drinken we ons wel helemaal teut en vallen dan in slaap.
Oja, morgen de eerste markt. Die is naast een grote kinderspeeltuin. Dat is nog eens efficient!
14 Augustus 2014 - 20:38
Ansconijn:
Die nachtselfie spreekt boekdelen.....
Die dame weet een mooi plekje te veroveren -
15 Augustus 2014 - 09:15
Hanneke:
ik vond wel dat ik lang moest wachten op het 1e bericht....al krijgen we er dan ineens wel 2 voor de prijs van 1. Bij carrefour geen DOP? veel plezier bij de verdere koopjesjacht en alles wat daarbij komt kijken.