Ze zijn toch wel stoer
Door: Jeroen en Nathalie
01 December 2011 | Spanje, El Paso
In werkelijkheid viel het natuurlijk mee. Hoewel... volgens het verhaal was het een zware wandeling van 3 uur. We hebben wel wat foto's gezien als bewijs, maar foto's blijven foto's natuurlijk. Zet Ans voor een rots, gooi water over haar hoofd en je kan er een mooi verhaal bij maken over een behoorljke inspanning.
Maar wanneer ik deze achterdocht even laat varen, dan moeten we toch concluderen dat er een flinke wandeling is gelopen. Dwars door de mooie natuurlijk van La Palma. Ze waren het ook wel een beetje aan ons verplicht, want die wandelschoenen namen wel zoveel ruimte in beslag dat we met moeite alles in de auto konden krijgen (tja, we hebben echt twee koffers nodig hoor..)
Wat wij gedaan hebben? Helemaal niets. Oja toch wel. We hebben de gang van de zon bestudeerd. Hoe hij opkwam en onderging. Een interessante studie die ons ook nog een mooi kleurtje heeft opgeleverd.
's Avond hebben we nog het restje steak opgegeten met wat piepers en een salade. Rond 10 uur - nederlandse tijd - naar bed.
01 December 2011 - 18:40
Oom Piet:
1 december
Het verslag stond vanavond pas op de mail.
Ans en Piet voelen nu dat ze La Palma hebben veroverd en dat geeft een goed gevoel.
En jullie konden een dachtje rust goed gebruiken.
Waar was Anne vandaag?
In de rugzak bij Piet? of heeft ze weer lekker in het bad gezeten?
Liefs.