Brocante maar daarna vooral water
06 Augustus 2017 | Frankrijk, Montaigu-le-Blin
Nou we waren bij een rommelmarkt en we vonden bij nummer 1 niks maar wel bij nummer 2 wel wat en ook bij nummer 3 (en nu gaat jeroen afsluiten)
Het duurde even voordat we alledrie tevreden waren met de dagindeling. Dat wil zeggen; Anne wilde eigenlijk het liefste meteen zwemmen en liet dat duidelijk merken. Nadat we duidelijk het dagprogramma hadden doorgenomen ging ze akkoord.
Drie markten dus, maar daarna lekker het water in. Met papa en mama. Heerlijk gezwommen. Daarna op de pony. En weer zwemmen. En met vriendinnen weg. Kortom; een feestelijke dag. Wij hadden ook feest in de kantine; de oranje dames werden kampioen. Dat boeide Anne voor geen meter. Ze lag te chillen in het gras op een handdoek net een vriendin... "nee pap, het gaat prima. Doei"
Het is echt genieten. Anne geniet volop en wij aan de bier en wijn. Nee, dit is lang vol te houden.
De camping is heerlijk maar wel met hoog Bloemendaal-gehalte. Aan tafel wordt gepraat over een uurloon enz. Jaja. En nog maar een bier kerel. Prut.
Oja, ik heb een veldje bij een boer gescoord waar ik met een metaaldetector op mag. Er schijnt een romeinse weg gelopen te hebben. Ik ben benieuwd.
Nu begint het avondcircus. De eerste kindjes huilen van vermoeidheid. En de ouders snakken naar een bakkie.
07 Augustus 2017 - 11:23
Ans Conijn:
Wat een heerlijke camping.Anne heeft haar draai gevonden .In welk huisje wonen jullie