dagje relaxen en schatten jagen
07 Augustus 2017 | Frankrijk, Montaigu-le-Blin
De dag van Anne: opstaan, eten, bikini aan... en nu red ik het wel. Ze ging daarna naar het zwembad want daar had ze vriendinnetjes. En nee, ik hoefde niet mee te zwemmen - begint dat nu al?. Daarna ging ze... geen idee eigenlijk. Ze rende van hot naar her. Kwam af en toe thuis voor een limo of stukje stokbrood. En hopsake. De dag eindigde met een sessie pizzamaken. Een feest dat bijna in het water viel door een regenbui. Geen nood. Met zijn allen een tent opgetrokken en de kinderen gingen door met pizza maken.
Dag van Nathalie: tijd voor een boek. Mevrouw zetelde zich in de schaduw en begon aan een heerlijk vrouwenboekje. (Het is nu 22.30 en ze is nog steeds bezig). Tussen de middag heeft ze wel een heerlijk verfrissende salade gemaakt maar verder...heerlijk ontspannen.
Dag Jeroen: opstaan, metaaldetector pakken en veld in. Op zoek naar pot met Romeins geld. Maar dat werd ijzer. Veel ijzer. Wel oud ijzer. Nadat ik niet nodig was in zwembad ben ik s middags weer het veld op gegaan. In de avond tent opgetrokken voor de pizzabakkende kinderen. En daarna zelf antipasti en pizza in het restaurant op de camping
Nathalie heeft met veel moeite een heerlijk nagenietende Anne slapend gekregen. Nu chillen we nog even. Niks doen is heerlijk.
08 Augustus 2017 - 09:23
Ans Conijn:
Jullie genieten van la douce France en het zalig niets doen.Dat is goed om te zien.
In Westzaan heefT Bram het druk met het vangen van een vlindertje .
De eitjes smaken heerlijk en die pizza van Anne lijkt ons heerlijk .