Van der Poel en Lotus
06 Augustus 2023 | Nederland, Serooskerke
Laat ik eerst even beginnen bij afgelopen nacht. Windkracht 6/7, striemende regen, vliegende tentstokken (maar niet bij ons[e-1f600]), mannen die luifels gingen afbreken (ook deze man) en kinderen die sliepen. ‘Behalve ik pap, want je maakte mij wakker met je zaklamp.’
Kortom:
Binnen hoor ik regen
Oh, nee zie ik regen
Via een stroompje
Naar binnengaan.
Maar we hebben het overwonnen. En ‘s morgens zaten we gewoon lekker aan het ontbijt. Uiteraard niet voordat we de overwinning van de oranje-dames hadden gezien. Croissantjes, broodjes etc. En koffie tegen de brakheid. En ook wel tegen de stramheid, want deze 50plussers - en daar is Nathalie er nu ook eentje van - moeten weer even wennen aan het bedje.
Wat doe je dan op zo’n dag? Niks dus. Oh ja, naar de kampeerwinkel, het Zeeuwse vriendje van Nathalie. Want de dompelaar deed het niet - en daarmee dus ook niet het kraantje - en die moet dan direct gemaakt. Is ook nog gelukt overigens.
Verder een blik geworpen over het terrein. Veel oud goud, maar ook nieuwkomers. En wel eentje die op de camping gebruik maakt van de Albert Heijn-bezorgservice. Je vraagt je toch af waar de tijd van de campingwinkel is gebleven. De tijd van de pleerol aan een touwtje. De tijd van thee maken op een tweepits. Een bezorgservice….dat is toch het toppunt van campingdecadentie. Maar je moet wat als je dochter Lotus heet. Kaknaam uit oud zuid. Het gezin zal ook wel zo zijn.
Zelf probeerde ik te zoeken naar een afwasservice. Maar die werkt nog stroef. Maar een moyenne van 1 op 3 is een aardige start (Anne helpt 1 op de 3 keer). Dat gaan we eens opkrikken naar minimaal 2 op de 3.
Daarna nog gelezen. En om 16.00 wilde ik het laatste stukje van de kampioenschaprit van matthieu kijken. VDP op koers voor goud Komt er net visite langs de tent…grrr. Sociaal doen maar. Net gelukkig wel de herhaling gekeken met Nathalie van de gouden rit.
Anne vliegt net als vorig jaar het hele terrein weer over. En heel af en toe zitten de meiden hier in de tent om ringen te maken. We hebben dan weer geen Albert Heijn service, maar wel mooi vloerverwarming. Geen oud zuid, maar oud Zaans.
Daar kan Lotus niet tegenop.
07 Augustus 2023 - 11:32
Ans En Piet:
Haha, een Albert Hein service... liever een zak aardappelen en uien mee uit eigen moestuin.
Gisteren Brammetje even geaaid en uitgebreid met Wouter gepraat.
Geen windkracht 6/7 hier.
07 Augustus 2023 - 11:32
Ans En Piet: