Handbalgate
04 Augustus 2024 | Nederland, Zeeland
Om een heel lang verhaal kort te maken…de vrouwen hebben kaarten besteld voor handbal. Alleen…het lijkt voor een verkeerde wedstrijd te zijn. Daar kwam Nathalie vlak voor slapen achter. 23.30. Groot overleg tussen buurvrouw Wendy en Nathalie…Wat nu te doen? Het was namelijk niet helemaal hun schuld. Mailtje naar zus, mailtje naar zo, veel diplomatiek overleg….het ging vandaag dus allemaal over handbal.
Niet bij Anne trouwens. Die had gewoon heerlijk geslapen. Haar plan voor de dag was duidelijk. “We hebben toch niet speciale plannen hè? Dan blijf ik gewoon op de camping namelijk”. Ik kreeg flashbacks naar vroeger.
Ik wilde nog even met de metaaldetector op pad maar had der mate weinig slaapuren achter de rug - door handbalgate en een niet-slapende vrouw - dat ik al na 15 minuten huiswaarts keerde. Niet dit, slaap gewenst.
Nathalie maakte ondertussen het week programma, met rood omcirkeld de dinsdag. Al weten we nog niet hoe dat gaat lopen allemaal.
In de avond at Pien met ons mee. Ramon en Wendy waren op het strand romantisch aan het wandelen en de tijd uit het oog verloren. En zo gebeurde het dat Pien voor het eerst in haar leven spareribs at. Rechtstreeks van de barbecue. Ze vond het heerlijk. Samen met Anne wisselde ze allemaal schoolverhalen uit. Erg grappig voor de toehoorders
In de avond vlogen de meiden weer naar het voetbalvoetbal en zitten de ouderen aan de borrel. En deze ouder is iets eerder afgehaakt voor het verslag. Morgen maandag…meer leven in Zeeland. En ongetwijfeld meer handbalgate.
05 Augustus 2024 - 18:53
Piet En Ans :
Weer een leuke impressie van jullie favoriete Zeeland. Inderdaad..... jullie hadden eertijds ook niet zoveel aan dichtgetimmerde plannen en bleven soms liever op de camping.
In ieder geval hebben jullie prachtig vakantieweek.
Veel groeten van ons beiden.