De meiden in Lille, buurman en buurman thuis
06 Augustus 2024 | Nederland, Zeeland
Voor vandaag was het programma duidelijk. Alle vrouwen naar Lille, alle mannen op de camping.
De dag begon om 5.30. Ja, je moet wat overhebben voor een handbalwedstrijd. Nathalie had alles al ingepakt en klaar klaargelegd. Van eten tot oranjeshirts en kussens. Want 6.00 moest het stel in de auto zitten.
De mannen sliepen na al deze nachtelijke onrust weer door.
Eigenlijk ontstaan er nu twee verhalen. Olympische avonturen versus buurman en buurman (Ramon en ik). Het eerste avontuur was vast levendiger. Topsfeer inhet stadion van Lille, een 4-0 voorsprong, maar uiteindelijk toch verlies helaas tegen de sterke Denen. Daarna Olympische souveniertjes scoren en terug naar huis. Rond 15.00 kwam een viertal gare dames op de camping. Anne dook meteen het bed in met een Olympische knuffel en Pien hing in de stoel wachtend op de slaap.
Buurman en buurman hadden iets minder gedaan. Samen ontbeten, samen geluncht, samen beetje geslapen. Eigenlijk was het ook te warme om iets het doen. Tegen de meiden zeiden we dat we een bezoek hadden gebracht aan het Watersrampmuseum. Daar trapte alleen Wendy in.
Buurman en buurman kwamen eigenlijk pas in de avond in actie. Één pizzakoerier draaide zijn auto in de diepe greppel. We konden het knaapje toch niet laten staan. Dan zouden zijn pizza’s koud worden. Dus met mankracht en handigheid zijn auto weer op de weg gekregen.
Momenteel hangt Nathalie bij Marjolein de verhalen te vertellen. Wellicht met een borrel, Anne heeft een nieuwe energiebron aangeboord en dorst de boer zijn velden. Het leven in Zeeland is zo slecht nog niet.
07 Augustus 2024 - 09:16
Piet En Ans :
Wat gaat er boven een bezoek aan de Olympische spelen? Of tevreden vrouwen. Niets toch.