Vroeg opstaan voor niks
27 April 2025 | Verenigd Koninkrijk, Gravesend
En daar ging de wekker weer. Vroeg. Zoals het hoort op carbootsaledagen. Het geoliede programma hadden we thuis natuurlijk al gemaakt, maar alles staat of valt bij vroeg opstaan. Door de zenuwen was ik al om 05.00 wakker. En daarmee Nathalie ook. Maar omdat we Anne hadden beloofd niet idioot vroeg te vertrekken, gingen we om 7.45 op pad. Op weg maar de troepjeshemel. Altijd imagineren niet waar? Als je denkt dat het een succes wordt, dan wordt het een succes.
Mmm, we moeten nog een beetje werken aan die skills. Want na een markt in Ashton en een markt in Dauntsey was de auto voor heel empty. Een boekje, een plaatje, maar verder een lege kofferbak. Wel veel stappen gemaakt op de stappenteller van de IPhone, dus de verloren calorieën moesten worden aangevuld. Anne stierf namelijk van de honger (letterlijk citaat). Jawel mensen, we hebben er nog eentje in het gezin die erg eten-focused kan zijn. The Bridge Tea Rooms moest uitkomst bieden. Nathalie smacht al tijden naar een echte high tea, dus die gingen we bestellen. In een enorm oud pand waar je queen Victoria nog ziet zitten, genoten wij van al het heerlijks. Daarna nog even wandelen in Bradfort upon Avon.
Op de terugweg wipten we nog even langs een paar kringloopjes maar op een boek na werd er niet veel gevonden. Wat we wel vonden was heerlijk weer. Schitterend weer. Meneer Conijn liep zelfs lekker in zijn t-shirt voor de vitamine D.
Daarna lekker naar huis. Biertje, sapje, restjes eten op tafel. Nog even gezocht of we op tv de kampioenswedstrijd van de Liverpool konden zien, maar helaas. Nu liggen we allemaal voor Pampus. Wij op de bank, Anne in het bad. En morgen op naar de beroemde stenen van stonehenge.
28 April 2025 - 18:57
Ans En Piet :
Dit is natuurlijk Engels op zijn best.
Het mooie weer delen we in ieder geval met elkaar.