When Annie met Harry
25 April 2025 | Verenigd Koninkrijk, Gravesend
Als je Harry styles zegt, dan zeg je Holmes chapel. Dat is weliswaar niet zijn geboorteplek, maar wel het dorp van de jonge Styles zijn jeugd heeft doorgebracht. Kortom; daar moest Anne heen. Nathalie had op TikTok - voor de ouderen; social media enzo - gezien dan net treinstation de ideale startplek was voor de looproute. Daar stond namelijk nog een echte kaartjesverkoper die vroeger aan Harry kaartjes had verkocht. Het station was behangen met Harry-prularia en de kaartjesverkoper was een vader van de vriend van Harry. We kregen veel foto’s van de jonge Harry te zien en nog veel meer verhalen. En uiteraard de looproute. Van het station tot de viaduct (een bedevaartplaats voor Harry fans), van de bakkerij waar Harry zijn eerste baantje had tot zijn ouderlijk huis. Met ons liepen nog vele bakvisjes door Holmes chapel. Het was een surrealistisch gezicht, een Engels dorpje waar feitelijk niet zo veel te doen was met opgelaten Harry-fans.
Anne liet een boodschap achter op het viaduct en een boodschap achter in het Harry-boek. Dat boek lag in het treinstation en om de zoveel tijd haalt Harry’s vader dat op. Al woont Harry’s vader nu met nieuw liefje in Amerika. (En de moeder van Harry in een boerderij). Hun huis in Holmes chapel is for sale.
Na de hele Harry-tour de auto in voor een rit naar Westbury. Onderwijl nog even gestopt voor een platenzaak. Daar is Anne trouwens de drijvende kracht. Mamma doet de shoppies, Anne de platenzaken en wie is die man nou die we bijloopt?
We hadden ons een beetje vergist in de terugreis. BAM, 4 uur gaf de routebeschrijving aan. AUW, in die zit had niemand zit. Maar wie Harry wil zien, moet pijn lijden. Nathalie laveert als een volleerde Engelse dame door het verkeer. Maar stond minstens zo vaak stil. Heel veel file.
Rond 18.00 uur kwamen we aan in Tilly’s cottage. Heerlijk, hapjes op tafel. Bier open en rusten maar. Anne zit nu lekker te poedelen in bad en wij hangen op de bank.
Het plan voor het weekend laat zich raden niet waar? Carbootsale!!!
26 April 2025 - 19:48
Piet En Ans:
Je moet wat over hebben voor een popidool.
Lieve groet en neem niet teveel koopjesrommel mee naar huis.