Sing us a song.....
06 Juni 2015 | Frankrijk, Bonnebosq
Voordat we het parcours van de depot vente gingen afleggen, eerst andere dingen gedaan. Anne wilde heel graag naar het zwembad en Nathalie wilde heel graag de was doen. Dus; vader- en dochterochtend in de piscine. Anne gaf me vele kusjes...zo blij was ze met het mooie moment. Ik werd er helemaal gelukkig van. Zelfs het aanzien van zwangere moeders kon mijn humeur niet bederven. We hebben gedobberd in de jungle, gezwommen in het 'volwassen'bad. En omgekleed in ....de wc. Want er bleek geen omkleedhokje te zijn.
Mamma had ondertussen de was gedaan. Daarna op naar Granville voor een hapje. Het hapje was in een Salon du The. En het was heerlijk. Anne aan de tosti, Nathalie aan een zalmgerecht en voor mij is een eendje geslacht. Het toetje was nog beter. Anne heeft hier de genen van Nathalie. Vol aan de chocolade!
Na het heerlijke eten begonnen we dus aan ons brocante rondje. We hielden ons best in; een oude kinderpiano. Ik zie business, Nathalie iets moois voor in de kast. Het is klein vaalblauw, handgemaakte piano. We gokken dik zestig /zeventig jaar oud. De muizenkeutels vielen eruit. Maar alles zit erop en eraan. Al moeten we nog wel wat maken. verder gekocht: Een vintage telefoon, een oud fluitje van de Franse marine. En een soort fotoboom uit de jaren 50.....omdat het zo schattig was.
Het is goed dat Anne letterlijk omviel van vermoeidheid. Daardoor stopten we maar met aankopen.
Op de terugreis naar huis zagen we overigens onze trouwauto rijden. Als dat geen teken is.
Straks onze route uitstippelen. Zondag is Vide Grenier-dag. Dat is iedere zondag he. Dus dan mogen we los. We hebben al een lokale krant, een lokale kaart en een aantal adressen. Straks even de handigste Tour-de-koopjes maken.
06 Juni 2015 - 21:53
Ans Conijn :
Nu nog een pianolerares zoeken.Volgens ons staat er in Malden een volwassen exemplaar te
wachten.